Ga naar inhoud
Logo Studiebureau Van Echelpoel

Advies- en ingenieursbureau

Profiel

Doelgericht advies voor elk bouwproject

Bij Studiebureau Van Echelpoel staat een gedreven team van ingenieurs, tekenaars en administratieve medewerkers paraat. Met focus op grondige en doelgerichte bouwstudies en -adviezen rond stabiliteit, energie en duurzaamheid, veiligheidscoördinatie en technische installaties

Als advies- en ingenieursbureau focussen we ons zowel op grotere bouwprojecten zoals openbare gebouwen, verkavelingen en bedrijfs- en winkelpanden, als op particuliere woningen.

Up-to-date kennis

Studiebureau Van Echelpoel is lid van meerdere beroepsverenigingen. Onze gemotiveerde medewerkers schaven continu hun kennis bij om up-to-date te blijven over veranderende regelgeving, de nieuwste technieken en materialen.

Intelligente, esthetische en duurzame oplossingen voor elk bouwproject

Overleg met alle betrokken bouwpartners en respect voor de omgeving dragen we hoog in het vaandel. Studiebureau Van Echelpoel gaat prat op het uitwerken van intelligente, esthetische en duurzame oplossingen voor elk bouwproject. Zowel voor bouw-, verbouwings- of renovatieprojecten. Daarbij houden we maximaal rekening met de omgeving en de vooropgestelde budgetten.

Studiebureau Van Echelpoel neemt de rol op van adviseur die samen met de klant vooruit denkt en plant.

Vragen? Wij staan voor u paraat.