Ga naar inhoud
Logo Studiebureau Van Echelpoel

Advies- en ingenieursbureau

Studiebureau Van Echelpoel is een ingenieursbureau. We zijn expert in constructieve stabiliteit, energie en duurzaamheid, veiligheidscoördinatie en innovatieve technieken. Voor jouw bouwproject werken we studies en adviezen uit. Doelgericht. Nauwkeurig.

Hoek Bouwputten: waarom belangrijk?

Bouwputten: waarom belangrijk?

Graven naast bestaande constructies of de openbare weg is niet altijd een evidentie. In dit geval zijn bouwputten specialistenwerk. Ontdek waarom.

Hoek Ventilatieprestatieverslag

Ventilatieprestatieverslag

Sinds 1 januari 2016 is een ventilatieprestatieverslag verplicht voor alle nieuwe en ingrijpend energetisch te renoveren wooneenheden met stedenbouwkundige vergunningsaanvraag of melding.

Stabiliteit

Stabiliteit

Bouw-, verbouwings- of renovatieproject? Onze stabiliteitsstudies bevatten adviezen, plannen en berekeningen voor efficiënte, betrouwbare en economisch verantwoorde constructies.

Energie en duurzaamheid

Energie en duurzaamheid

EPB-verslaggeving, EPC (energieprestatiecertificaten), haalbaarheidsstudies alternatieve energiesystemen, advies hernieuwbare energiebronnen, luchtdichtheidsmetingen.

Technieken

Technieken

Studie van en advies over uw technische installaties: HVAC, verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitaire installaties, brandbestrijdingsinstallaties, elektrische installaties, elektronische uitrusting. Om uw energieverliezen te beperken en kosten te besparen.

Veiligheidscoöordinatie

Veiligheidscoöordinatie

Veiligheidscoördinator op je werf om de boouwwerkzaamheden veilig te laten verlopen. Advies over preventiemaatregelen. Met respect voor de omgeving.

Projecten

Diestsebaan Diestsebaan Handelsgebouw Lanscap Lanscap Handelsgebouw Herenthout

 

Bekijk al onze projecten